Palubní analyzátor - Řehák, Josef (Univerzita Pardubice, 2014)
V teoretické části je popsána teorie měření potřebných veličin. Poté je popsán výběr měřených veličin a způsob jejich měření s využitím teoretického základu. Měřeny jsou otáčky motoru, napětí autobaterie, dvě teploty a okolní osvětlení. Následuje fyzická realizace analyzátoru, kde je popsáno zapojení celého analyzátoru. Dále je popsán software analyzátoru.
On-board analyzer
Keywords: otáčkoměry; teploměry; mikroprocesory; tachometry; thermometers; microcontrollers