Veřejné logistické centrum a terminál kombinované dopravy Přerov v návaznosti na dopravní infrastrukturu - Dvořák, Martin (Univerzita Pardubice, 2011)
Diplomová práce se zabývá problematikou vybudování veřejného logistického centra s terminálem kombinované dopravy v okolí města Přerova. Dále řeší možnosti napojení tohoto centra na železniční, silniční a leteckou dopravu a v neposlední řadě se zabývá celkovým rozvržením prostor veřejného logistického centra a terminálu kombinované dopravy.
Public logistics center and a combined transport terminal Přerov in relation to transport infrastructure
Keywords: kombinované dopravy; veřejná logistická centra; terminály; Přerov; combined transports; public logistics centers; combined transport terminals