Problematika sídelních regionálních aglomerací v územním plánování na příkladu Hradecko-pardubické aglomerace - Moník, Jan (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce je věnována popisu významu aglomerací jako základu prvku osídlení na příkladu Hradecko-pardubické aglomerace.
Problems of the regional agglomeration in urban planning on the example of the agglomeration Hradec Králové - Pardubice
Keywords: osídlení; sídelní aglomerace; územní celky; urbanizace; Hradecko-pardubická aglomerace