Procesní řízení v podniku ve vztahu k zákazníkům - Pechalová, Nikola (Univerzita Pardubice, 2010)
Teoretická část práce se zabývá definováním a vymezením pojmů hodnota, její řízení; strategie a její tvorba; proces, procesní řízení a jeho důvody pro zavedení. Praktická část obsahuje základní mapování procesů ve společnosti a jejich fungování. V závěru je navrženo doporučení na změnu v procesech pro společnost.
Process management related to the customers in the company
Keywords: řízení; strategie; procesy; procesní řízení; procesní organizace; management; strategies; process management; processes; process organizations