Webový portál - nabídka a poptávka studijních knih - Pilař, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato práce se zabývá vytvořením spolehlivého a kvalitního webového portálu pro zprostředkování nabídky a poptávky po studijních materiálech. Cílem práce je usnadnit prodej starých a nepotřebných studijních materiálů do školy a také vytvořit komplexní databázi těchto nabídek pro ostatní studenty a jejich rodiče.
Web portal - supply and demand study books
Keywords: portály; aplikace; databáze; webový server; školní materiály; internet; portals; application; database; web server; school materials