Gleichberechtigung der Frau in der Sprache - Motáňová, Naděžda (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zabývá tzv. ženským jazykem a zrovnoprávněním žen v německém jazyce.
Rovnoprávnost ženy v jazyce
Keywords: němčina; německý jazyk; feminismus; lingvistika