Dopady elektromobility na vývoj v oblasti dopravy, společnosti, energetiky a životního prostředí - Šmejc, Pavel (Univerzita Pardubice, 2021)
Práce se zaměřuje na komplexní posouzením dopadů zavádění elektromobility na vybrané aspekty společnosti. Jedná se především o vlivy na mobilitu společnosti, energetiku a životní prostředí.
Impacts of electromobility on developments in transport, society, energy and the environment
Keywords: elektromobilita; životní prostředí; energetika; mobilita společnosti; bezpečnost; electromobility; environment; energy; society mobility; safety