Budoucnost zámku v Pardubicích - využití hlavní zámecké budovy - Fiedler, Roman (Univerzita Pardubice, 1994)
Práce se zabývá Pardubickým zámkem. Mapuje situaci z hlediska historického, stavebního, ale především budoucího vývoje zámku. V jednotlivých kapitolách se zabývá historickým vývojem, stavebním vývojem a ve speciální části je návrh využití hlavní zámecké budovy.
Keywords: zámky; Pardubický zámek; stavební vývoj; historie; muzea; Pardubice