Vzory písemností v daňovém řízení - Hofmanová, Lenka Aneta (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku písemností, jež mohou být v daňovém řízení použity. Cílem je poskytnou informace o tiskopisech předepsaných ministerstvem financí. Dále uvést vzory plísemností, jež předepsané nejsou, nicméně jsou v daňovém řízení důležité. V této bakalářské práci je také zachycen způsob komunikace s daňovou správou prostřednictvím aplikace - "Elektronická podání".
Documents of the tax procedure
Keywords: daňová řízení; daňové subjekty; Daně; tiskopisy; vzory; daňová přiznání; elektronická podání; rozhodnutí; tax procedures; tax payers; Taxes; stationery documents; patterns; tax forms; elektronical forms; dicision