Hodnotový žebříček studentů střední školy - Medunová, Erika (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce je zaměřena na smysluplnost prožívání spojenou s výzkumem hodnotového systému u studentů střední školy.
Keywords: psychologie; hodnoty; mládež; testovací metody