Dálkové ovládání modelového kolejiště - Špůr, Jan (Univerzita Pardubice, 2014)
Cílem této práce je vhodný návrh a implementace programového vybavení pro dálkové řízení modelového kolejiště. Záměrem je také čtenáře seznámit s problematikou komunikace s digitálním systémem pro řízení modelové železnice.
Remote control of model railway
Keywords: modelové kolejiště; XpressNet; programování v jazyce C#; model railroad; programming in C#