Malá obec a její problémy - Holečková, Veronika (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zaměřila na problematiku řízení malé obce. V praktické části se zabývá správou obce Holohlavy.
Small municipality and its problems
Keywords: obce; řízení; financování obcí; samospráva; veřejná správa