Transmisní mechanismus v ČR v letech 1993 - 2000 - Kunertová, Kamila (Univerzita Pardubice, 2002)
Měnová politika centrální banky z pohledu jednotlivých transmisních mechanismů a rozbor měnového vývoje 1993 - 2000.
Transmission mechanism in the Czech republic in 1993 - 2000
Keywords: měnová politika; transmisní mechanismus; centrální banka; korelační analýza