Analogová pásmová propust pro pásmo 88 až 108MHz - Knápek, Michal (Univerzita Pardubice, 2013)
Cílem této práce je seznámit se zadaným podpůrným SW na vytváření analogových elektrických filtrů, a v tomto podpůrném programu následně navrhnout pásmovou propust ve funkci antialiasingového filtru pro VKV pásmo FM rozhlasu tj. od 88 do 108MHz. Tento navržený antialiasingový filtr prakticky zrealizovat, ověřit jeho kmitočtovou charakteristiku spektrálním analyzátorem a provézt měření dostupnosti filtru pro FM signály.
Analog passband for 88 - 108MHz band
Keywords: antialiasingové filtry; pásmová propust; aproximace; podvzorkování; antialiasing filter; bandpass; approximation; undersampling