Matematický model zařízení "Batyskaf" - Wasserbauerová, Petra (Univerzita Pardubice, 2008)
Tématem této diplomové práce bylo sestavit matematický model zařízení "Batyskaf". Spojitý dynamický model byl sestaven na základě matematicko-fyzikální analýzy. Pro komunikaci se zařízením byly vytvořeny potřebné uživatelské funkce. Parametry matematického modelu byly určeny pomocí statického a dynamického experimentu.
Mathematical model of device "BATHYSCAPHE"
Keywords: mathematical model; experimental identification; calibration; matematický model; experimentální identifikace; kalibrace; MATLAB