Finanční analýza Technických služeb Humpolec, s.r.o. - Dolejší, Tereza (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce uvádí přehled ukazatelů finanční analýzy, které jsou následně aplikovány na konkrétní podnik. Hodnocení podniku probíhá pomocí vertikální a horizontální analýzy rozvahy, analýzou poměrových ukazatelů a souhrnných ukazatelů. Zjištěné výsledky jsou porovnávány s doporučenými hodnotami ukazatelů a s odvětvovými průměry. V závěru je shrnuto hodnocení, návrhy a doporučení na zlepšení současné situace.
Financial analysis of Technické služby Humpolec, s.r.o.
Keywords: finanční analýza; poměrové ukazatele; souhrnné ukazatele; financial analysis; ratio indicators; summary indicators