eJustice - Švajdlerová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce se zabývá využitím informačních technologií v oblasti práv a soudů v České republice. V práci je nejprve stručně charakterizován pojem eJustice a poté jsou představeny vybrané projekty z resortu vnitra a spravedlnosti.
eJustice
Keywords: Projects; Ministry of Justice; Czech Police; Evidence of Criminal Procedure; eJustice; projekty; Ministerstvo spravedlnosti; Policie ČR; Evidence trestního řízení