Řízení operačních rizik ve vybraném podniku - Nožička, Filip (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato práce se zaměřuje na obeznámení problematiky řízení operačních rizik. První část obsahuje obecné seznámení s riziky a způsoby jejich zvládání. Druhá část je zaměřena na řízení rizik v konkrétním podniku.
Operational Risk Management in the Selected Company
Keywords: Analysis; identification; measuer; assessment; risk; management; loss