Imperativ und seine Ersatzformen - Kafková, Gabriela (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá rozkazovacím způsobem a jeho náhradními formami.
Rozkazovací způsob a jeho náhradní formy
Keywords: němčina; slovesa; Gramatika; rozkazovací způsob