Komunikační mix v oblasti mediálních trhů - Potůčková, Hana (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá rozpracováním pojmu komunikační mix v oblasti mediálních trhů. Teoretická část je shrnutím poznatků o komunikaci a komunikačním mixu. V praktické části je prezentována analýza českého mediálního trhu z pohledu marketingu a výdajů na reklamu v České republice a zahraničí.
Communication mix in the sphere of the medial markets
Keywords: Marketing; komunikační mix; Public relations; Média; Reklama