Analýza predikční síly scoringových modelů - Bolečková, Aneta (Univerzita Pardubice, 2015)
Předmětem této diplomové práce je zjištění schopnosti modelu IN05 predikovat bonitu zkoumaných podniků na základě porovnání finančních výkazů vybraných podniků za roky 2012 a 2013. Vybrány byly podniky působící v oblasti zpracovatelského průmyslu a zemědělství.
Analysis of Predictive Power of Scoring Models
Keywords: corporate performance; value and bankruptcy indexes; IN score; predictive ability; výkonnost podniku; bonitní a bankrotní indexy; IN index; vypovídací schopnost