Návrh pohonu elektromobilu s alternativními zdroji energie - Vydržal, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá návrhem pohonu eletromobilu jehož energetickým zdrojem je palivový článek. Práce objasňuje základní principy přeměny emergie v palivovém článku, rozbory a výpočty energetických požadavků v různých jízdních režimech, návrh silového elektrického obvodu.
The design of electromobile with alternative power supplies
Keywords: elektromobily; palivové články; pohony