Návrh na zefektivnění logistických činností společnosti Hargo a.s. - Freharová Karásková, Monika (Univerzita Pardubice, 2016)
Bakalářská práce je zaměřena na logistické činnosti ve společnosti Hargo a.s. Jejím cílem je, na základě podrobné analýzy stávajícího stavu logistických činností realizovaných ve společnosti, identifikovat případná slabá místa, která narušují plynulost logistických procesů, vytvořit návrh řešení na jejich odstranění a navržené řešení zhodnotit.
Improvement proposal on logistics activities in the company Hargo Ltd.
Keywords: logistické činnosti; balení; skladování; vážní hospodářství; logistics activities; packaging; warehousing; weighing economy