Systém získávání zaměstnanců ve vybraném podniku - Fialová, Nela (Univerzita Pardubice, 2018)
Tato bakalářská práce je věnována způsobu a strategii výběru zaměstnanců ve vybraném podniku. První část práce je zaměřená na teorii a zabývá se personalistikou v širším rámci. Především zde budou zmíněny a podrobněji popsány všechny činnosti, které k procesu nabírání nových zaměstnanců patří. Druhá část práce se již zabývá charakteristikou vybraného podniku, jeho cílů a strategií při obsazování volných pracovních pozic. Jsou zde detailněji popsány metody, které podnik využívá a postup při jejich aplikaci. Výsledkem práce jsou doporučení pro vybraný podnik, jak zlepšit jeho současnou personální situaci.
Recruitment system in selected company
Keywords: řízení lidských zdrojů; nábor zaměstnanců; pracovní místa; personální strategie; human resources; recruitment of employees; job; personal strategy