Studium možnosti voltametrického stanovení chromu ve vodných roztocích s využitím Hg/Ag - elektrody - Robešová, Lada (Univerzita Pardubice, 1997)
V práci byly studovány možnosti voltametrického stanovení chromu ve vodných roztocích s využitím speciální obnovované Hg/Ag elektrody. Byly navrženy a popsány optimální elektroanalytické postupy založené zejména na DC voltametrii a diferenční pulsní voltametrii.
Study of voltametric determination of chromium in aqueous solutions using of Hg/Ag electrodes
Keywords: elektroanalytické metody; voltametrie; chrom; stanovení