Marketingová strategie firmy Kratochvíl spol. s.r.o. - Voráčková, Lenka (Univerzita Pardubice, 1998)
Cílem práce je prozkoumat marketingovou strategii malé firmy Kratochvíl spol. s.r.o., která se zabývá distribucí elektromateriálu, osvětlovací techniky a podobného sortimentu.
Keywords: Marketing; cennová politika; rabatová politika; propagace; distribuce; podpora prodeje