Optimalizace logistiky ve firmě Toyoda Gosei Czech, s. r. o. - Křížová, Veronika (Univerzita Pardubice, 2009)
Tato bakalářská práce je zaměřena na řízení zásob v podniku a na možnosti jeho zlepšení. V první části shrnuje úkoly a cíle zásobování a následně se věnuje jednotlivým systémům řízení zásob. V další části se zaměřuje na konkrétní podnik a soustředí se na způsob řízení zásob v něm a problémy, které musí podnik řešit. Poslední část je věnována analýze vybrané části položek zásob a možnostem zlepšení, které odhaluje.
Optimization of logistics in the company Toyoda Gosei Czech, s. r. o.
Keywords: Logistics; procurement logistics of the company; purchasing; Suppliers; JIT method; Costs; Logistika; zásobovací logistika podniku; Nákup; Dodavatelé; metoda JIT; Náklady