Návrh systému sledování pohybu karoserií v lakovně - Roleček, Jiří (Univerzita Pardubice, 2021)
Předložená diplomová práce se zabývá návrhem systému sledování pohybu a kvalitativního stavu karoserií v toku lakovny závodu Škoda Auto Kvasiny. Je zde řešena možnost nahrazení stávající papírové evidence elektronickou formou a popsáno navrhované finální řešení včetně vyčíslení předpokládaných úspor. Při vyhodnocení návrhu je použita SWOT analýza a principy metody KAIZEN.
The proposal of the monitoring system of car bodies movement in paintshop
Keywords: linky; výroba; kvalita; sledování; evidence; lines; production; quality; monitoring; record