Svoz a rozvoz místní zátěže v uzlu Brno - Surý, Pavel (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor v práci řeší optimalizaci svozu a rozvozu místní zátěže v železničním uzlu Brno. Zabývá se také problematikou vážení železničních vozů.
Carting in and out of local load in Brno intersection
Keywords: železniční doprava; železniční uzel; Brno; železniční stanice; řízení dopravy; technologie; Investice; Ekonomika