Tvorba moderního webdesignu v programu CorelDRAW - Sobotka, Petr (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářské práce se zabývá problematikou moderního webdesignu se zaměřením na tvorbu moderního webdesignu ve vektorových programech, zejména pak v programu CorelDRAW. Dále se pak zabývá problematikou spojenou s publikováním na Internetu.
Creation of modern wedesign in CorelDRAW
Keywords: Webdesign; vektorová grafika; CorelDRAW; písmo; barvy; rastrová grafika; vector graphics; fonts; colours; raster graphisc