Studie přesunu depa HK4 společnosti TNT Express Worldwide, spol. s r.o. do nových prostor - Máca, Daniel (Univerzita Pardubice, 2010)
Diplomová práce je věnována optimalizaci technologických procesů v expresní přepravě zásilek. Optimalizace je prováděna na lokální úrovni přepravního řetězce. V práci je rozebrána problematika jednotlivých technologií sortace, přepravy a technických prostředků používaných při sortaci zásilek a návrhy jejich inovací. Těžištěm této práce je analýza současného stavu vybraných procesů a návrhy na jejich optimalizaci.
Study of transfer depot HK4 company of TNT Express Worldwide, spol. s r.o. to new premises
Keywords: depo; vozidlo; sortace; round; import; export; depot; vehicle; sorting