Grafická simulace křivky pacienta pro program Temporary display - Jakeš, Martin (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato práce je zaměřena na vývoj aplikace, která načte naměřené křivky a graficky v okenní aplikaci simuluje jeden možný stav pacienta. Výsledek simulace zapíše do souboru, který je možné načíst programem Temporary display.
Graphic simulation curve patient for the program Temporary Display
Keywords: Qt Framework; Temporary display; Qt Creator