Elektronický hlasovací systém - Šedivý, Miroslav (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce se zabývá problematikou elektronických hlasovacích systémů. Teoretická část obsahuje srovnání komerčních bezdrátových hlasovacích systémů. Praktická část se věnuje návrhu hlasovacího systému s bezdrátovým přenosem dat a identifikací pomocí RFID karet, který by byl vhodný pro použití při hlasování akademických orgánů.
Electronic voting system
Keywords: bezdrátové technologie; hlasování; bezkontaktní identifikace; IQRF; wireless technologies; voting; contactless identification