ROLE VZDĚLÁVÁNÍ V GLOBÁLNÍM HODNOCENÍ ROZVOJE E GOVERNMENTU - Máchová, Renáta (Extrasystem Praha, 2016)
Tento příspěvek dekomponuje rámce pro hodnocení rozvoje e-governmentu, když se zaměřuje na atributy vzdělávání a jejich význam v těchto rámcích. Jeho hlavním cílem je vytvoření související klasifikace a otevření diskuze vedoucí k širšímu využívání těchto atributů a tím jasnějšímu vymezení požadavků na vzdělávání v oblasti hodnocení rozvoje e-governmentu.
THE ROLE OF EDUCATION IN THE GLOBAL BENCHMARKING OF E GOVERNMENT DEVELOPMENT
Keywords: vzdělávání; e-government; rámce; indexy; klasifikace; education; e-government; frameworks; indices; classification