Implementace dotykového displeje do řídících systémů experimentálního kolejového vozidla - Žižlavský, Petr (Univerzita Pardubice, 2018)
Tato bakalářská práce se zabývá naprogramováním a zabudováním dotykového displeje WEINTEK eMT3070B do experimentálního kolejového vozidla. V práci je nejprve krátce popsáno kolejové vozidlo, zejména akumulátor a řídící jednotka bateriového systému. Řídící jednotka bateriového systému komunikuje s dotykovým displejem po sběrnici CAN, tudíž další část se věnuje způsobu přenosu dat. Druhá polovina práce popisuje tvorbu programu, způsoby jeho testování a následně implementaci celého zařízení včetně nezbytných komponent do experimentálního vozidla.
Implementation of touch screen to control systems of experimental railway vehicle
Keywords: HMI; dotykové displeje; experimentální kolejová vozidla; CAN bus; HMI; touch screen; experimental railway vehicle; CAN bus