Integrovaný záchranný systém - Štědrá, Václava (Univerzita Pardubice, 2004)
V práci jsou rozebrány úkoly a postavení Hasičského záchranného sboru kraje Vysočina v oblasti Integrovaného záchranného systému, etablování jednotlivých složek systému v tomto kraji, vyhledání třecích ploch systému a nalezení možných rezerv při součinnostním zásahu. Pozornost je rovněž věnována zavádění telefonních center tísňového volání.
Integrated rescue system
Keywords: Krize; krizové situace; Integrovaný záchranný systém