Android aplikace pro správu úkolů - Křičenský, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2019)
Bakalářská práce se zabývá návrhem a implementací mobilní aplikace na správu úkolů pro operační systém Android. Aplikaci je možné používat na více zařízeních díky synchronizaci se vzdálenou databází. Teoretická část pojednává o principech programování Android aplikací, o moderních technologiích RxJava a Kotlin a představí použitý návrhový vzor Model-View-ViewModel. V praktické části je popsána vytvořená aplikace včetně rozboru jednotlivých obrazovek.
Android Application for Task Management
Keywords: správa úkolů; Android; mobilní aplikace; Kotlin; MVVM; RxJava; task management; Android; mobile application; Kotlin; MVVM; RxJava