Analýza a potenciální možnosti rozvoje cestovního ruchu ve vybraném regionu - Kadlecová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato bakalářská práce se věnuje problematice cestovního ruchu ve vybraném regionu (Kraj Vysočina). Obsahuje vymezení teoretických pojmů, které se vztahují k cestovnímu ruchu. Dále se zabývá charakteristikou vybraného kraje, analyzuje současný stav a řeší možnosti rozvoje cestovního ruchu v kraji. Závěr práce je věnován dotazníkovému šetření, které je zaměřeno na aktuální stav cestovního ruchu na Vysočině.
Analysis and potential possibilities of the tourism development in selected region
Keywords: cestovní ruch; destinace; regiony; Kraj Vysočina; tourism; destination; regions; Vysočina region