Zhodnocení systému odměňování zaměstnanců v konkrétním podniku - Horáková, Lenka (Univerzita Pardubice, 2015)
Bakalářská práce se zabývá systémem odměňování v podniku. Cílem práce je na základě analýzy systému odměňování zaměstnanců v konkrétním podniku a s ohledem na náklady podniku vymezit problematické oblasti daného systému odměňování a navrhnout opatření k jeho zlepšení. První část práce je zaměřena na vysvětlení základních pojmů z oblasti odměňování. Ve druhé části je popsán současný systém odměňování konkrétního podniku a na základě jeho analýzy jsou navržena doporučení pro jeho změnu.
Evaluation of remuneration system of selected company
Keywords: odměňování zaměstnanců; mzda; podnik; zaměstnanecké výhody; motivace; remmuneration; salary; business; perks and benefits; motivation