Systém managementu kvality v podnikatelské firmě - Horníčková, Klára (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato diplomová práce se zabývá systémem managementu kvality ve společnosti ŠKODA AUTO a.s. V teoretické části jsou stručně popsány přístupy managementu, manažerské funkce, kvalita, systém managementu kvality a normy ISO. Praktická část se zabývá popisem a analýzou systému managementu kvality ve společnosti ŠKODA AUTO a.s., včetně závěrečného zhodnocení.
System of quality management in a business company
Keywords: management; kvalita; systém managementu kvality; ISO normy; management; quality; quality management system; ISO standards