Řízení lidských zdrojů ve společnosti SPORYDO s.r.o. se zaměřením na hodnocení a odměňování zaměstnanců - Halamková, Barbora (Univerzita Pardubice, 2009)
Tématem bakalářské práce je problematika řízení lidských zdrojů u konkrétního subjektu podnikatelské sféry, kterým je společnost SPORYDO s.r.o.. Cílem je analyzovat řízení lidských zdrojů, zejména hodnocení a odměňování zaměstnanců v této společnosti a navrhnout změny, které by měly vést ke zlepšení řízení lidských zdrojů v organizaci.
Human resources management and employee evaluation and remuneration system at SPORYDO Ltd.
Keywords: Řízení lidských zdrojů; podniky; hodnocení; Odměňování; analýzy; Human Resources Management; enterprises; Evaluation; Renumeration; analyses