FOREX - Krulich, David (Univerzita Pardubice, 2016)
Cílem bakalářské práce je popsat obchody na měnovém trhu FOREX. V teoretické části jsou základní principy obchodů. Je vysvětlena potřebná teorie včetně technické a fundamentální analýzy. Je popsána důležitost money managementu a psychologie při obchodování na forexu. Závěrem práce je ukázka tvorby AOS včetně testování strategií.
FOREX
Keywords: FOREX; fundamentální analýza; technická analýza; money management; backtesting; AOS; FOREX; fundamental analysis; technical analysis; money management; backtesting; EA