Návrh systému dopravy v klidu ve městě Rychnov nad Kněžnou - Bříza, Robert (Univerzita Pardubice, 2021)
Diplomová práce se zaměřuje na systém dopravy v klidu ve městě Rychnov nad Kněžnou. První část práce se zabývá současným systémem statické dopravy, ve které je proveden rozbor organizace parkování v centru města a obytných částech města. Další kapitoly patří analýze územně plánovací dokumentace. Na základě provedeného průzkumu jsou provedeny návrhy a náklady jejich realizací.
Proposal of the transport system at rest in Rychnov nad Kněžnou
Keywords: doprava v klidu; parkování; parkoviště; stationary traffic; parking; parking lot