Studie možností stanovení sacharidů pomocí ELSD detekce - Deutsch, Pavel (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce se zabývá možností stanovení sacharidů pomocí ELSD detekce s následnou analýzou sacharidů ve včelím medu.
Keywords: kapalinová chromatografie; ELSD detekce; sacharidy; med