Arcidiecézní muzeum v Olomouci, Erbovní sál - Svobodová, Renata (Univerzita Pardubice, 2002)
Restaurátorská dokumentace shrnuje průběh restaurování části polychromované štukatury stropu z poloviny 18. století v interiéru Arcidiecézního muzea v Olomouci. Předkládá základní informace o objektu, koncepci a postupu prací, včetně lokálních rekonstrukcí a závěrečných retuší.
Keywords: restaurátorské dokumentace; restaurování; průzkumy; technologie; štuky; Rekonstrukce; stropy; 18. století