Marketing střední školy - Vondrák, Milan (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá problémem použití marketingových nástrojů ve středních školách. Teoretická část obsahuje vysvětlení hlavních pojmů používaných ve spojení s marketingem střední školy. V praktické části navrhuje autor optimální postup řízení školy pomocí marketingových nástrojů tak, aby byla škola schopna definovat své cíle a poslání.
High school marketing
Keywords: Marketing; střední školy; strategické plánování