Podpora malých a středních podniků v ČR se zaměřením na programy podpory realizované prostřednictvím Českomoravské záruční a rozvojové banky, a.s. - Frydrychová, Miroslava (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce rozebírá problematiku státní podpory malých a středních podniků v ČR, se zaměřením na programy podpory realizované prostřednictvím Českomoravské záruční a rozvojové banky, a.s. Součástí práce je terénní výzkum v okrese Rychnov nad Kněžnou, jehož cílem bylo analyzovat reálné fungování státní podpory malých a středních podniků v daném okrese.
The Support of the small and middle enterprises in Czech republic with a view to programmes of support realized through the mediation of ČMZRB, a.s.
Keywords: malé a střední podniky; programy podpory; ČMZRB, a.s.; terénní výzkum; okres Rychnov n. Kněžnou