Teaching literature with the emphasis on the group work method in the English lesson - Kublová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zaměřuje na zkoumání vyučování literatury v hodině anglického jazyka a prospěch, který může přinést aplikace metody skupinové práce.
Vyučování literatury v anglické hodině s důrazem na metodu skupinové práce
Keywords: výuka jazyků; Anglický jazyk; literatura; didaktické metody; skupinová práce; komunikativní metody