Hodnocení vývoje produktivity práce ve vybraném podniku - Vaníčková, Kristýna (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato bakalářská práce hodnotí vývoj produktivity práce v jednom ze závodů společnosti Tereos TTD, a.s. ve fiskálních letech 2011-2015. V první části je definována produktivita práce obecně. Ve druhé části je hodnocena produktivita práce vztažená na pracovníka, jednotku času a jednotku mezd, stejně tak produktivita práce v podnikových činnostech společnosti Tereos TTD, a.s. V neposlední řadě se práce zabývá cestami zvyšování produktivity práce.
Evaluation of the development of labor productivity in selected company
Keywords: produktivita; produktivita práce; Tereos TTD, a.s.; hodnocení; statistické srovnávání; productivity; labour productivity; analysis; statistic comparison