Pracovní prostředí a motivace zaměstnanců v podniku - Blažíčková, Adéla (Univerzita Pardubice, 2025)
Diplomová práce se zabývá pracovním prostředím a motivací zaměstnanců v podniku. Základní data byla získána v konkrétní organizaci s jejich zaměstnanci. Analýza byla provedena pomocí kvantitativního a kvalitativního výzkumu s cílem definovat vliv pracovního prostředí působícího na zaměstnance a jejich motivaci.
Work environment and employee motivation in the company
Keywords: pracovní prostředí; motivace; pracovní podmínky; zaměstnanci; odměny; working environment; motivation; working conditions; employees; rewards